Idéias Mission Darts Case Fresco

Idéias Mission Darts Case Fresco. De mission pod darts case is een dart wallet van het merk mission. Er is ruimte voor een set darts compleet met flights en shafts. De mission freedom xl darts case union jack is een dart case waar een complete set dartpijlen in zijn geheel inpassen. De flights en shafts hoef je hier dus niet vanaf te halen. In deze dart wallet passen al jouw benodigde dart spullen.

16286088

Apresentado 16286088

De mission freedom darts case is een dart wallet van het merk mission. Er is ruimte voor een volledig in elkaar gezette set darts. L 20,5 cm x b 8,2 cm x. Deze case is beschikbaar in de kleuren zwart, rood, blauw, groen en grijs. Er is ruimte voor een set darts compleet met flights en shafts.

De mission freedom xl darts case union jack is een dart case waar een complete set dartpijlen in zijn geheel inpassen.

Er is ruimte voor een set darts compleet met flights en shafts. Je hoeft dus niet eerst je flights eraf te halen voordat ze in de dart wallet passen. Er is ruimte voor een set darts compleet met flights en shafts. In deze dart wallet passen al jouw benodigde dart spullen. Company registration number 07793580 vat no.

16286088

In deze dart wallet passen al jouw benodigde. De flights en shafts hoef je hier dus niet vanaf te halen. Je hoeft dus niet eerst je flights eraf te halen voordat ze in de dart wallet passen. Er zijn nog geen beoordelingen. L 20,5 cm x b 8,2 cm x. De mission pod darts case is een dart wallet van het merk mission. In deze dart wallet passen al jouw benodigde dart spullen. Er is ruimte voor een volledig in elkaar gezette set darts. Je hoeft dus niet eerst je flights eraf te halen voordat ze in de dart wallet passen. De mission freedom xl darts case union jack is een dart case waar een complete set dartpijlen in zijn geheel inpassen. De mission freedom darts case is een dart wallet van het merk mission. L 20,5 cm x b 8,2 cm x.